O nama

Hej! Dobrodošli na naš sajt!

Da se i zvanično predstavimo: mi smo Sara i Nataša i stojimo iza imena Zidajn studio.
Po struci smo master inženjeri arhitekture, a dizajnom enterijera se profesionalno bavimo od 2019. godine.
Osim što izrađujemo projekte i pratimo radove na gradilištima, svaka se specijalizuje za određene segmente našeg poslovanja. 

Naš tim

Sara Čomić
Sara

Sara je naš organizator, nema tog projekta koji ne može isplanira do detalja, kao ni enterijerskih radova koje ne može međusobno da iskoordiniše. Ona je zadužena za to da sve radimo brzo, efikasno i usklađeno. 

Nataša Grk
Nataša

Nataša je naš PR i njen glas je onaj koji ćete čuti ako telefonom pozovete Zidajn studio. Ona je zadužena i za to da naši projekti govore umesto nas na društvenim mrežama, kao i da sumira i podeli sa vama sve ono što može biti korisno pri uređenju enterijera. 

Šta radimo?

Izrađujemo kompletne projekte enterijera za stambene i poslovne prostore. Neke od naših projekata možeš pogledati ovde, a ovo su neki od biznisa za čije smo enterijere bile zadužene:

Naši klijenti

Arena gradnja
Točionica enterijer

Pored projektovanja, specijalizujemo se i za 3D vizualizaciju enteijera i komercijalnih skica za prodaju nekretnina, kao i za nadzor enterijerskih radova.

Gde radimo?

Zidajn studio se nalazi u Novom Sadu, ali to se ne odnosi i na naše projekte – radimo gde god nas zanimljivi prostori odvedu.

Zašto da se odlučiš za Zidajn studio?

Izdvajamo se po dobroj oragnizaciji i sistematičnom rešavanju enterijera. Uvek dajemo ambiciozne, ali realne rokove za završetak projekta, jer znamo da jedva čekaš da se useliš u svoj novi prostor. Takođe, jasno nam je da prostor dizajniramo specijalno za tebe i zbog toga nikada nećeš od nas dobiti generički osmišljen “trendy” prostor, već će on pre svega funkcionalno, a zatim i estetski, po tvojoj meri.

Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam pošalji mejl preko kontakt forme ispod (čitamo sve i odgovaramo):

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Pošaljite