O nama

Hej! Dobrodošli na naš sajt!

Da se i zvanično predstavimo: mi smo Sara i Nataša i stojimo iza imena Zidajn studio.
Po struci smo master inženjeri arhitekture, a dizajnom enterijera se profesionalno bavimo od 2019. godine.
Osim što izrađujemo projekte i pratimo radove na gradilištima, svaka se specijalizuje za određene segmente našeg poslovanja. 

Naš tim

Sara Čomić
Sara
Nataša Grk
Nataša

Sara je naš organizator, nema tog projekta koji ne može isplanira do detalja, kao ni enterijerskih radova koje ne može međusobno da iskoordiniše. Ona je zadužena za to da sve radimo brzo, efikasno i usklađeno.

Nataša je naš PR i njen glas je onaj koji ćete čuti ako telefonom pozovete Zidajn studio. Ona je zadužena i za to da naši projekti govore umesto nas na društvenim mrežama, kao i da sumira i podeli sa vama sve ono što može biti korisno pri uređenju enterijera. 

Neki od naših klijenata:

arena gradnja
Točionica enterijer

Pored projektovanja, specijalizujemo se i za 3D vizualizaciju enterijera i komercijalnih skica za prodaju nekretnina, kao i za nadzor enterijerskih radova.

Zašto da se odlučiš za Zidajn studio?

Izdvajamo se po dobroj organizaciji i sistematičnom rešavanju enterijera. Uvek dajemo ambiciozne, ali realne rokove za završetak projekta, jer znamo da jedva čekaš da se useliš u svoj novi prostor. Takođe, jasno nam je da prostor dizajniramo specijalno za tebe i zbog toga nikada nećeš od nas dobiti generički osmišljen “trendy” prostor, već će on biti pre svega funkcionalno, a zatim i estetski, po tvojoj meri.

Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam pošalji mejl na

zidajn studio mejl

 (čitamo sve i odgovaramo):

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.